Hola!!!!!
Bienvenidos a nuestra pagina de cocina super fácil. Somos tres mujeres catalanas, la iaia, la hija i la nieta, Neus, Núria, i Ester, muy aficionadas a la cocina. Tenemos fama de cocinar bien i muy a menudo los amigos nos piden alguna de nuestras recetas y a su vez nos pasan algunas de ellos, por eso nos hemos animado a compartirlas con todos vosotros. Son caseras, sencillas i aprovechando todos los productos semi-elaborados que nos ofrecen los comercios obtenemos los mejores y rápidos resultados.
Esperamos que os gusten y dadnos un Like en Facebook
¡¡¡¡ BON PROFIT !!!!!

Hola !!!!!
Benvinguts a la nostra pàgina de cuina superfàcil. Som tres dones catalanes, la iaia, la filla i la néta, Neus, Núria i Ester, molt aficionades a la cuina. Tenim fama de cuinar bé i molt sovint els amics ens demanen alguna de les nostres receptes i a la vegada ells ens en passen de les seves, per això ens hem animat a compartir-les amb tots vosaltres. Són casolanes, senzilles i aprofitant tots els productes semielaborats que ens ofereixen els comerços obtenim els millors i ràpits resultats.
Esperem que us agradin i doneu-nos un Like al Facebook
¡¡¡¡BON PROFIT !!!!!

miércoles, 31 de octubre de 2018

TUMBAS, PARA HALLOWEN

TOMBES, PER Hallowen



tombes
INGREDIENTS:
  • barquetes mexicanes
  • galeta picada - pa ratllat
  • mantega
  • enciam variat trossejada
  • massa brisa
  • oli d'oliva
  • sal
 per al farciment:
  • pollastre amb pebrots, .......
  • carn amb ceba, ......

ELABORACIÓ:


omplint les barquetes
a punt de gratinar
Preparem el farcit de les barquetes que mes ens agradi. El reservem.

Dibuixem el patró d'una lapida, la retallem. Estenem la massa brisa i anem tallant-la en forma de làpida.

Les estenem en una safata de forn que prèviament haurem folrat amb paper d'enfornar.
les barquetes mexicanes farcides
ja fornejades

  Les pintem amb una mica d'oli i les introduïm al forn. No les tingueu molta estona seguida es couen.

Omplim les barquetes amb la massa de pollastre o carn, espolsem per sobre una mica de pa ratllat i els posem unes mini boletes de mantega. les introduïm al forn perquè es gratinin.


la massa brisa tallada
ja forn
Mentre posem l'enciam en una font, traiem les barquetes i les anem col·locant per sobre de l'enciam. A cada barqueta li clavem 1 lapida.

I ja eta, ja tenim aquestes requeté bones tombes a punt de menjar. Queden molt bones, són molt fàcils de fer i són molt resultones per al sopar de Hallowen.

És un plat tenebrós per a una nit tenebrosa.
La ració preparada


'' Bon Profit !!!







Neus, Ester i Núria














No hay comentarios:

Publicar un comentario