INGREDIENTS:
- hòsties
- talls de xoriço
- talls de formatge
- tomàquet fregit
- formatge ratllat
- olives farcides
- talls de pernil dolç
- tonyina
untant una hòstia amb tomàquet |
Estenem les hòsties, les untem amb tomàquet fregit i les anem complementant
En pla mòmia |
A un li podem posar tonyina, ens ha de quedar un tros sense tapar el tomàquet.
En pla fantasma |
Posem formatge per sobre del pernil ia la zona on es veu el tomàquet li posem 2 trossos d'oliva, a manera d'ulls.
Amb una aranya de xoriço |
Una altra li posem talls de formatge per sobre del tomàquet i per sobre del formatge fem una aranya amb els talls de xoriço.
ja fornejades |
A una altra li posem trossos de pernil dolç per sobre del tomàquet, el tapem amb formatge i li posem uns ulls i una boca d'olives.
Les introduïm al forn prèviament preescalfat a 180º per dalt i per baix. En uns 15 minuts ja estaran cuites.
Les cuini per menjar per Hallowen i van triomfar molt, la meva mare i la meva àvia que són una mica criticonas) els va semblar una idea fantàstica.
Tastets per Hallowen |
A més pot ser una recepta molt creativa ja que els podeu posar de tot sempre que el resultat sigui terrorífic.
La del fons és el meu perita, Nuit, com no podia tastar res estava molt, molt disgustada.
'¡Bon profit !!!
Neus, Ester i Núria
No hay comentarios:
Publicar un comentario