La crema dolça de carbassa |
(Per Halloween))
INGREDIENTS:
- 1 carabassa
- 2 cullerades soperes de farina
- 1 culleradeta de canyella mòlta
- 1/2 llimona, el seu suc
- 1 pot petit de llet condensada, 370 grs.
- llet
ELABORACIÓ:
Buidant la carabassa |
Amb molta cura li vam treure el cap a la carabassa.
La anem buidant amb un ganivet petit, amb cura de no trencar la closca ja que després ens servirà de recipient per servir la crema.
Tirem les llavors i anem trossejant la polpa, amb l'ajuda d'una cullera anem rascant la trenqués per poder aprofitar millor la polpa.
Posem la polpa amb una mica d'aigua a coure al microones.
Uns 10 minuts.
Fent la crema |
La escorrem i la posem a bullir amb una mica de Llet, afegim la culleradeta de canyella, el suc de llimona i la farina. El batem i deixem bullir uns minuts perquè se'ns cogui la farina.
Aboquem la Llet condensada i tornem a batre.
El bolquem en la pell de buidada de la carabassa, deixem refredar i la posem a la nevera, sense la tapa.
En treure per servir li posem la tapa i la portem així a la taula. Ja veureu que gràcia li
Amb la tapa a punt de servir |
Va quedar una crema super bona, excel·lent.
Com adorn li podem posar un ratpenat de xocolata per sobre. Li donarà un toc més tètric.
Aquestes postres aixeca passions, jo ho vaig cuinar per a 8 persones, a totes els agrado menys al friki del meu maridito que no em va donar el seu aprovat. A ell no li agrada la carabassa ni crua ni cuinada. Ha de ser algun trauma infantil de quan donaven carabasses a l'escola. ¡Li van haver de donar moltes!
Servint les racions |
Als altres, o sigui a 7 persones ens va agradar molt.
Total, que no deixo indiferent a ningú. O agrada molt o no agrada gens.
Ja em direu quan ho cuineu que us ha semblat.
La ració a la copa, amb un ratpenat de xocolata d'acompanyament |
Núria
No hay comentarios:
Publicar un comentario