La carbassa farcida amb simulació d'una cara |
INGREDIENTS:
- 1 carabassa de 1,750 kg.
- 1 ceba
- 4 alls
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1/2 kg. de pit de pollastre
- julivert
- sal
- pebre (opcional)
- oli d'oliva
ELABORACIÓ:
Cortandole la tapa |
Amb l'ajuda d'una cullera anem llevant-li totes les llavors.
Tallem trossos de carbassa i l'anem buidant, amb cura de no tallar la closca. Trossegem els trossos que anem traient. Els reservem.
Abans de buidar- |
Tallem els pits de pollastre a tires, salpebrem i les fregim en una paella amb oli.
Quan ja estan fregides les traiem i reservem.
En la mateixa paella fregim la ceba, els pebrots i els alls, amb una mica de sal. Remenem i quan ja està el sofregit una mica daurat afegim la carabassa.
buidant |
Incorporem el pollastre, remenem tot junt que quedi repartit homogèniament.
Ho deixem fregint durant uns 5 minuts.
El bolquem en la pell de la carbassa.
En una vora de la tapa fem una osca per poder posar una cullera i que el mànec de la mateixa surti per l'esquerda.
La closca ja buidada |
Si voleu li podeu pintar-li o engarcharle ulls, boca i nas.
I ja aquesta ja tenim una magnífica Carbassa farcida per poder sorprendre als vostres familiars i amics en el sopar de Halloween.
Podeu fer variants, posar carbassó, en comptes de pollastre vedella, tan sols verdures, ...........
El sofregit, la carabassa i el pollastre |
carbassa farcida |
Queda super original ja tothom li sorprèn i agrada un munt. Això si, sap a carabassa, si no us agrada aquest sabor o li teniu mania a les carbasses per associació a la "carbasses" que us donaven a l'escola o per les que els donen als vostres fills millor no la feu.
Per que per mes ulls, boca i nas que li pinteu, la careta de carbassa no la perd.
Podeis ver esta receta en un programa de TV3. https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/carbassa-farcida/7785/
Amb la tapa ja posada i llista per servir |
'' Bon Profit !!!
Núria
No hay comentarios:
Publicar un comentario