Hola!!!!!
Bienvenidos a nuestra pagina de cocina super fácil. Somos tres mujeres catalanas, la iaia, la hija i la nieta, Neus, Núria, i Ester, muy aficionadas a la cocina. Tenemos fama de cocinar bien i muy a menudo los amigos nos piden alguna de nuestras recetas y a su vez nos pasan algunas de ellos, por eso nos hemos animado a compartirlas con todos vosotros. Son caseras, sencillas i aprovechando todos los productos semi-elaborados que nos ofrecen los comercios obtenemos los mejores y rápidos resultados.
Esperamos que os gusten y dadnos un Like en Facebook
¡¡¡¡ BON PROFIT !!!!!

Hola !!!!!
Benvinguts a la nostra pàgina de cuina superfàcil. Som tres dones catalanes, la iaia, la filla i la néta, Neus, Núria i Ester, molt aficionades a la cuina. Tenim fama de cuinar bé i molt sovint els amics ens demanen alguna de les nostres receptes i a la vegada ells ens en passen de les seves, per això ens hem animat a compartir-les amb tots vosaltres. Són casolanes, senzilles i aprofitant tots els productes semielaborats que ens ofereixen els comerços obtenim els millors i ràpits resultats.
Esperem que us agradin i doneu-nos un Like al Facebook
¡¡¡¡BON PROFIT !!!!!

miércoles, 31 de octubre de 2018

CALABAZA RELLENA (para Halloween)

La carbassa farcida amb simulació d'una cara
CARBASSA FARCIDA (per Halloween)

INGREDIENTS:

  • 1 carabassa de 1,750 kg.
  • 1 ceba
  • 4 alls
  • 1 pebrot vermell 
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 kg. de pit de pollastre
  • julivert
  • sal
  • pebre (opcional)
  • oli d'oliva

ELABORACIÓ:


Cortandole la tapa
Tallem la corona de la carabassa, ha de quedar tallada com una boina.

Amb l'ajuda d'una cullera anem llevant-li totes les llavors.

Tallem trossos de carbassa i l'anem buidant, amb cura de no tallar la closca. Trossegem els trossos que anem traient. Els reservem.


Abans de buidar-
Pelem i trossegem els alls, la ceba. Trossegem els pebrots. El reservem.

Tallem els pits de pollastre a tires, salpebrem i les fregim en una paella amb oli.
Quan ja estan fregides les traiem i reservem.

En la mateixa paella fregim la ceba, els pebrots i els alls, amb una mica de sal. Remenem i quan ja està el sofregit una mica daurat afegim la carabassa.


buidant
Ho deixem fregint tot junt uns 15 minuts, veurem que la carbassa es queda com caramel·litzada.

Incorporem el pollastre, remenem tot junt que quedi repartit homogèniament. 
Ho deixem fregint durant uns 5 minuts.

El bolquem en la pell de la carbassa. 

En una vora de la tapa fem una osca per poder posar una cullera i que el mànec de la mateixa surti per l'esquerda.
La closca ja buidada

Si voleu li podeu pintar-li o engarcharle ulls, boca i nas.

I ja aquesta ja tenim una magnífica Carbassa farcida per poder sorprendre als vostres familiars i amics en el sopar de Halloween.

Podeu fer variants, posar carbassó, en comptes de pollastre vedella,  tan sols verdures, ...........



El sofregit, la carabassa i el pollastre
carbassa farcida








Queda super original ja tothom li sorprèn i agrada un munt. 
Això si, sap a carabassa, si no us agrada aquest sabor o li teniu mania a les carbasses per associació a la "carbasses" que us donaven a l'escola o per les que els donen als vostres fills millor no la feu.

Per que per mes ulls, boca i nas que li pinteu, la careta de carbassa no la perd.

Podeis ver esta receta en un programa de TV3. https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/carbassa-farcida/7785/


Amb la tapa ja posada i
llista per servir
'¡Feliç Halloween !!!



'' Bon Profit !!!


Núria




No hay comentarios:

Publicar un comentario