Hola!!!!!
Bienvenidos a nuestra pagina de cocina super fácil. Somos tres mujeres catalanas, la iaia, la hija i la nieta, Neus, Núria, i Ester, muy aficionadas a la cocina. Tenemos fama de cocinar bien i muy a menudo los amigos nos piden alguna de nuestras recetas y a su vez nos pasan algunas de ellos, por eso nos hemos animado a compartirlas con todos vosotros. Son caseras, sencillas i aprovechando todos los productos semi-elaborados que nos ofrecen los comercios obtenemos los mejores y rápidos resultados.
Esperamos que os gusten y dadnos un Like en Facebook
¡¡¡¡ BON PROFIT !!!!!

Hola !!!!!
Benvinguts a la nostra pàgina de cuina superfàcil. Som tres dones catalanes, la iaia, la filla i la néta, Neus, Núria i Ester, molt aficionades a la cuina. Tenim fama de cuinar bé i molt sovint els amics ens demanen alguna de les nostres receptes i a la vegada ells ens en passen de les seves, per això ens hem animat a compartir-les amb tots vosaltres. Són casolanes, senzilles i aprofitant tots els productes semielaborats que ens ofereixen els comerços obtenim els millors i ràpits resultats.
Esperem que us agradin i doneu-nos un Like al Facebook
¡¡¡¡BON PROFIT !!!!!

martes, 29 de octubre de 2019

PANELLETS, CON PATATA

PANELLETS, AMB PATATA.



panellets

INGREDIENTS PER A 50 PANELLETS: 

  • 300 grs. ametlla mòlta
  • 250 grs. patates
  • 200 grs. sucre 

Per als diferents tipus:

  • ous
  • Cacau en pols
  • coco ratllat
  • ametlla sencera
  • Ametlla en trossos
  • pinyons


ELABORACIÓ:



La massa:



Coem les patates, les deixem temperar i les pelem.


Pastem la patata, l'ametlla trossejada, el sucre. Molt bé pastat, a mà.


Estenem paper film transparent, posem la massa alzina, l'enrotllem i fem una  corró. Deixem el corró a la nevera, unes 4 hores. Pot ser d'una dia per al següent.

Movem el corró i fem particions, mini boletes.

Batem els ous per passar per ells els panellets.

De Pinyons: 

En un plat posem pinyons i anem rodant les boletes de massa per sobre, ha de quedar tota la boleta embolicada de pinyons. Els passem per l'ou.


De Ametlles: 

Fem uns barrilets, en un plat posem les ametlles trossejades, anem rodant els barrilets per sobre, han de quedar embolicats d'ametlles.

De ametlla sencera: 

Agafem un tros de massa, li fem un foradet al mig i posem una ametlla sencera al centre.

De Coco: 

Posem coco ratllat en un plat, xafem-hi una porció gran de massa, anem impregnant de coco,  veurem que la massa se'ns fa una mica més gran.

Anem fent boletes amb ella, els donem forma de xampinyó, les untem d'ou i les tornem a passar per coco.

De Xocolata: 

Amb la massa que ens queda fem una bola gran, posem cacau en pols en un plat, anem impregnant la bola amb la xocolata, l'anem xafant perquè la xocolata aquest per tot arreu.
Formem petites boletes, els fem un forat al mig. Trossegem una rajola de xocolata blanca i els posem un trosset d'aquest xocolata en cada forat.

horneado:

Preescalfem el forn a 190 º, només per dalt.

En una safata de forn posem paper de forn, anem posant els panellets sobre del paper, per grups, els de pinyons, els d'ametlla, .....

Cal anar amb compte perquè en tenir diferents tipus de panellets s'hornean en temps  diferents, però el temps és curt, de 3 a 5 minuts.
els panellets


Aquesta recepta ens l'ha passat la meva companya i amiga Carma, a ella li ajuda el seu fill, Roger. Entre els 2 formen un bon tàndem de cuinetes. La seva família són un equip ells 2 el cuinen i els altres 2 (pare i filla) se'l mengen.

pd. no estic segura que aquestes fotos siguin dels panellets de la meva compi. Si no ho són: Carma ja saps que soc molt, Molt despistada. Sorry.

'¡Bon profit !!!


Neus, Ester i Núria

No hay comentarios:

Publicar un comentario